Know-how

SAMLAD KNOW-HOW OCH TANKAR OM  VÅRA PRODUKTION OCH MÖJLIGHETER

(En liten djupdykning i detaljer)

VEPOR

Vepor är ett väldigt brett begrepp och omfattar för många alla varianter på olika material. Primärt säger jag att vepor är av tyg, oftast polyester. Lämpliga för inom -och utomhusbruk. Men som ni sett på vår site så levererar vi även tryck på bomullstyger med än mer miljövänlig teknik. Ett utmärkt alternativ när du vill åt det riktigt "krispiga" som kan uppnås med bomullstygers naturliga struktur och känsla med möjlighet till färgmatchning mot Pantone skalan. Detta är ett alternativ för inomhusexponering främst inom inredning och dekoration på kontor, hotell, andra offentliga miljöer eller restaruanger. Komplettera veporna med lister i metall, trä eller enklare i plast. Klämmor och lina för upphängning i tak, eller justerbar vajerhäng. Montera dem i en smartframe/rubberframe/fabricframe. Det som styr är behovet, ekonomi, estetik och den miljö veporna skall hänga i.

DEKOR

Dekor är utsmyckning som kan te sig på olika sätt. Tapeter i papper, non woven eller självhäftande vinyl. Väggexponering med sk smart frames, fabric frames eller rubberframes, samma produkt olika namn, med eller utan ljus(LED), 16-96mm djup på profil. Vi arbetar även med flertalet skivmaterial som du kan trycka på, skära ut former och figurer i, eller använda som avdelare. Tyger i bomull och polyester. Logos, texter i sjävhäftande folie , former i akryl, aluminium, rostfritt, mässing, trä, mdf, björk eller furuplywood. Takmobiler och slimmade ljusskyltar. Kombinera våra möjligheter och ni får en tilltalande miljö i butiken på kontoret, offentlig miljö, hotellet eller restaurangen.

DEKALER & KLISTERMÄRKEN

Dekaler eller klistermärken kan framställas med flertalet olika trycktekniker. Vissa ger 

ett bättre resultat än andra på tex mindre dekaler där detaljrikedom eller unika färger

behöver fås fram. Tekniker som använda är Solvent, Eco-solvent, Latex, Transfer, UV,

Offset på rulle eller ark och screentryck. Beroende på användningsområde, storlek, och tid. Små märkningar där vi även kan trycka vitt på silver/guld/krom folie nertill någon mm i texthöjd upptill stora printade och skurna väggdekorationer, matchande PMS eller RAL färger.

UTSTÄLLNINGSSYSTEM

Expo, utställningar eller event är något företag någongång alltid deltar i. Antingen satsar man på en större byggnation men iochmed de bildväggar som numera finns

så går det att få en monter som kan skalas upp och ner och vara användbar även på kontoret eller i en foajé. När ni diskuterar monter med amp.se så gör vi en analys.

Skall ni frakta runt det själv, eller skall det skicka med fraktbolag. Sätter ni upp det

själva eller behöver ni extern hjälp. Oavsett vilket så får ni en totallösning från amp.se

från start till mål. Komplettera med give aways och annat profilmaterial för att lämna ut till kunder och besökare.

FASADBANDEROLLER

Fasadvepor eller fasadbanderoller tillverkas oftast i mesh, men kan av olika skäl vara i tät PVC eller polyester. Helt beroende på förutsättningar och mål. Våra fasadexponeringar förstärks alltid längs kanterna och kan förses med öljetter men oftast om det är större ytor , keder med tillhörande profil, travare och spännare. Bildhiss finns för enklare bildbyten som kan utföras av personal på plats.